Op de hoogte gehouden worden over nieuwe ontwikkelingen?

Laat je e-mail achter en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van de woningen aan de Iepenlaan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Denk mee over de speeltuin en de openbare ruimte rondom de Iepenlaan

De buitenruimte aan de Iepenlaan zal opnieuw ingericht worden. Samen met onze landschapsarchitect zouden wij de buitenruimte opnieuw invulling willen geven.
Zo zal opnieuw gekeken worden naar de mogelijkheden rondom het parkeren maar er zal ook nieuw groen worden aangebracht. Daarnaast zal een kinderspeelplaats onderdeel worden van de herziene buitenruimte.

Heeft u misschien ideeen? Laat het ons dan weten.

stuur een e-mail
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Contact

2d vastgoed

Vastgoedontwikkelaar

2d vastgoed is een vastgoedontwikkelaar die zich hoofdzakelijk inzet op de binnenstedelijke herontwikkelings opgave. Door de juiste mix van wonen, werken en welzijn onstaan projecten waarbij transformatie van bestaand en monumentaal erfgoed het uitgangspunt is komen voor in de portefeuille. 2d vastgoed is gevestigd in Rotterdam en heeft deze regio als werkgebied.

IOB

Ingenieursbureau

Ingenieursbureau IOB, de klantegerichte ingenieurs, heeft alle disciplines in huis voor uw duurzame en circulair ontwerp. De afdeling bouwkostenadvies toets de financiële haalbaarheid en adviseert daarbij naar het meest optimale ontwerp. Hierbij wordt nauw samengewerkt met anders bouwteampartners en de ander IOB-specialisten. In alle fasen van het project bewaken we de optimale prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij we de laatste technische ontwikkelingen inbrengen in het ontwerp.

website
iob.nl