Update oktober 2023

Nieuwsbrief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van het project Iepenlaan 45 te Schiedam, 18 duurzame woningen in Tuindorp.

De nieuwe website is live! Goed nieuws! De website heeft een mooie update gehad met allemaal nieuwe impressies en een woningzoeker. U kunt in de woningzoeker het verkoopaanbod bekijken. U kunt zoeken op bouwnummer en op woningtype én van desbetreffende woning alle specificaties bekijken. Omdat we nog in de afrondende fase zijn worden momenteel van-tot prijzen weergeven, de definitieve verkoopprijzen zullen bij start verkoop bekend worden. Het is wel al mogelijk om alvast uw voorkeur voor bouwnummer(s) of woningtypes door te geven. Let op dit is dus nog géén defintieve inschrijving. De komende periode zullen wij de website steeds verder uitbreiden met o.a. de veel gestelde vragen en aanvullende verkoopdocumentatie. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen via deze nieuwsbrief.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        


Kom naar de Nieuwbouwdag Schiedam
Op zaterdag 7 oktober zijn wij aanwezig op de Nieuwbouwdag Schiedam. Onze makelaars zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

De Nieuwbouwdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in de Havenkerk aan de Lange Haven 72 in Schiedam. Meld je aan voor een inlooptijd tussen 10.00 en 12.00 uur, tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur. Zo spreiden we de bezoekers en kunnen de deelnemers al je vragen beantwoorden. Je kunt zo lang blijven als je wilt.

MELD JE HIER AAN

Update planning
Momenteel voeren wij de laatste onderhandelingen met gemeente en aannemer. Wij verwachten binnenkort een definitieve start verkoopdatum met u te kunnen delen.

De globale planning is vooralsnog:

  • heden tot eind 2023 Uitbreiding verkoopstukken website
  • Eind 2023 Start verkoop op bouwnummer
  • Begin 2024 Verkoopgesprekken bij de makelaar

Als we deze planning aanhouden en de verkooppercentages behalen dan kan er rond de zomer 2024 begonnen worden met de bouw. De oplevering staat gepland ca. 1,5 jaar na start bouw.

Nieuwschierig geworden?
Ga direct naar de website van de Iepenlaan

Klik hier

Goede voorbereiding
Tip: Vanwege deze duurzaamheidsaspecten en het feit dat een deel van de woningen verkocht worden onder de NHG grens zijn er opties om bijvoorbeeld gebruik te maken van de Starterslening en Duurzaamheidskorting. Vaes Finance kan u hier alles over vertellen! U kunt hen bereiken via info@vaesfinance.nl of 0181 745 030.

Waardebepaling!
Wilt u ook al weten wat uw huidige woning waard is? Of advies over de beste verkoopplanning wanneer u een nieuwe woning zou kopen bij de Iepenlaan? De makelaars van TW3 komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling en verkoopadvies.
info@tw3.nl of 010 300 71 17

Heeft u vragen over het project, de planning of anders dan staan de makelaars van TW3 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden: Contact Groet, Team Iepenlaan 45

Meer nieuws

alle nieuwsberichten