Update juli 2023

In de laatste nieuwsbrief van maart hebben wij u een concept planning gegeven, zoals u wellicht al heeft gemerkt, hebben wij deze planning moeten bijstellen in verband met diverse verkoop voorbereidingen die langer de tijd nodig hebben gehad. Maar we hebben een nieuwe planning!

  • Medio september ’23 Uitbreiding website www.iepenlaan.nl met meer informatie per type woning zodat u zich kunt inlezen en voorbereiden op de start verkoop en uw interesse voor een bepaalde woning kenbaar kan maken
  • Begin oktober ’23 Bekendmaking definitieve verkoopprijzen en uitbreiding verkoopstukken
  • Eind oktober ’23 Start verkoop op bouwnummer
  • November ’23 Verkoopgesprekken bij de makelaar

Als we deze planning aanhouden en de verkooppercentages behalen dan kan er ca. begin 2024 begonnen worden met de bouw. De oplevering staat gepland ca. 1,5 jaar na start bouw.

Uitgelicht: De Hoekwoning XL

In het plan worden 4 XL hoekwoningen met een woonoppervlakte van ca. 107 m2, met privé parkeerplaats op eigen grond gerealiseerd. Deze woningen komen in twee verschillende varianten. Een traditionele variant en een variant voor senioren en/of mindervaliden.Beide varianten beschikken over een vliering van ca. 6 m2 en privé terrassen van ca. 15m2 aan de groen ingerichte buitenruimte.

Variant 1

4 kamerwoning met een royale woonkamer van 40m2, een berging van 8m2 en 3 slaapkamers van resp. 12, 7 en 11m2 op de eerste verdieping. Entree aan de voorzijdegevel

Variant 2

4 of 5-kamerwoning met een extra slaapkamer van ca. 13m2 en een tweede badkamer op de begane grond. Fijne levensloopbestendige seniorenwoning. Entree aan de zijgevel.

Goede voorbereiding

De woningen worden duurzaam en energiezuinig opgeleverd. Dit wil zeggen volgens de laatste eisen van het bouwbesluit met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen.

Tip: Vanwege deze duurzaamheidsaspecten en het feit dat een deel van de woningen verkocht worden onder de NHG grens zijn er opties om bijvoorbeeld gebruik te maken van de Starterslening en Duurzaamheidskorting. Vaes Finance kan u hier alles over vertellen! U kunt hen bereiken via info@vaesfinance.nl of 0181 745 030.

Waardebepaling!

Wilt u ook al weten wat uw huidige woning waard is? Of advies over de beste verkoopplanning wanneer u een nieuwe woning zou kopen bij de Iepenlaan? De makelaars van TW3 komen graag vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling en verkoopadvies. info@tw3.nl of 010 300 71 17

Heeft u vragen over het project, de planning of anders dan staan de makelaars van TW3 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden: Contact

Groet,

Team Iepenlaan 45

Meer nieuws

alle nieuwsberichten