Wie zijn wij?

Wie we zijn en wat we doen.

Wij hebben met een team gewerkt aan de totstandkoming van dit plan. We zullen ons kort voorstellen:

2dvastgoed is een vastgoedontwikkelaar die zich richt op de binnenstedelijke herontwikkelingsopgave. Wij bestaan inmiddels ruim 12 jaar en zijn gevestigd in Rotterdam. Bij alle projecten die we ontwikkelen is samenwerking met elkaar in de ruimste zin van het woord een belangrijk uitgangspunt.

ZVA is in 2009 opgericht door Remco Veerbeek en Walter Zeinstra. De ervaring van het bureau strekt zich uit van stedenbouwkundige planning, utiliteits- en woningbouw, uitbreiding en transformatie van bestaande gebouwen, Een bouwproject is een proces van samenwerking, van initiatief via ontwerp naar realisatie.

Jos van de Lindeloof is sinds 1984 als landschapsarchitect vanuit Delft actief. Zij houden zich bezig met de landschappelijke inrichting en de realisatie van het gebied. De tekenwedstrijd voor de kinderen uit de buurt zal in belangrijke mate worden beoordeeld door dit bureau.

TW3 is een van de grootste nieuwbouw makelaars uit deze regio. Zij zijn de partij die voor de kopers het eerste aanspreekpunt zal worden.


Meer nieuws

alle nieuwsberichten