Uitnodiging 9 november 2021

19.00 – 20.30 uur 

Aan de omwonenden van de Iepenlaan 45 

Voor omwonenden van de Iepenlaan 45 organiseren wij een nieuwe inloopbijeenkomst. In overleg met de Wijk- en Bewonersvereniging Tuindorp zouden wij u graag dinsdag 9 november om 19.00 uur willen uitnodigen om verder te praten over de toekomstige ontwikkelingen aan de Iepenlaan. 


Graag zouden wij de laatste aanpassingen, buitenruimte, parkeerplaatsen en speeltuin met u willen bespreken. Aan de hand van diverse tekeningen zouden wij de laatste stand van zaken willen toelichten en mogelijk vragen en/of opmerkingen met u willen bespreken. 

Ook kunt u zich tijdens deze avond aanmelden voor een klankbordgroep van bewoners waarmee wij graag verder zouden willen praten na deze bijeenkomst. Eventuele aanvullende informatie kunt u ook vinden op onze website: www.iepenlaan.nl. Helaas is de bijeenkomst alleen toegankelijk met de corona check app of negatieve test die niet ouder is dan 48 uur. 

Graag zien wij u dinsdag 9 november om 19.00 uur in het gebouw van Wijk- en Bewonersvereniging Tuindorp Schiedam aan de Perenlaan 5

Met vriendelijke groeten, 

Edward van Dongen

Team Iepenlaan 45 

Meer nieuws

alle nieuwsberichten