Update december 2023

Nieuwsbrief

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van het project Iepenlaan 45 te Schiedam, 18 duurzame woningen in Tuindorp.

We gaan in verkoop! Het is bijna zover, de verkoop van Iepenlaan 45. Vanaf aanstaande woensdag is het mogelijk om je via de website www.iepenlaan.nl in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur. De online inschrijving start op woensdag 20 december 2023 en loopt tot en met zondag 7 januari 2024. De exacte tijd van de start van de verkoop zullen wij binnenkort bekend maken. Wij attenderen je graag nog even op onderstaande online inschrijf- en verkoopprocedure.


Inschrijfprocedure
Op het inschrijfformulier kun je de bouwnummers aangeven in volgorde van jouw voorkeur. Indien je jouw voorkeuren eerder al opgegeven hebt, dien je opnieuw een inschrijving te doen om deze definitief te maken. Gedurende de gehele inschrijfperiode heb je de mogelijkheid om in te schrijven op de voorkeurswoningen. De volgorde van inschrijving heeft geen effect op de toewijzing, dus neem de tijd om de woningen goed te bekijken voor je de inschrijving voltooid.

Volg je het project al langere tijd en sta je al een tijdje ingeschreven? Goed nieuws, dan heb je een streepje voor op de toewijzing! Ook als je al een financiële check hebt laten uitvoeren, maak je meer kans op een woning.

Verkoopprocedure
In de week van 8 januari wordt iedereen die een woning toegewezen heeft gekregen telefonisch benaderd voor het maken van een afspraak voor het eerste verkoopgesprek. Tijdens deze afspraak neemt de makelaar je mee in het verdere verkooptraject en zullen al je vragen worden beantwoord.


Bereid je goed voor!
We geven je graag een aantal tips om goed voorbereid de inschrijvingsperiode in te gaan mocht je dit nog niet hebben gedaan:

  • Voorkeuren Bekijk de woningzoeker om alvast te bepalen welke woning(en) je voorkeur hebben op basis van bijvoorbeeld ligging, woonoppervlakte of andere wensen.
  • Financieel Kandidaten die recent (afgelopen 3 maanden) bij een financieel adviseur zijn geweest om hun financiële mogelijkheden te bekijken hebben een streepje voor bij de toewijzing. Ben je bij Vaes Finance geweest? Dan krijgen wij dit automatisch door. Mocht je bij je eigen adviseur zijn geweest kunnen wij om een verklaring vragen waaruit blijkt dat de woning financieel haalbaar is.

    Ben je nog niet financieel geïnformeerd? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak bij Vaes Finance. :  info@vaesfinance.nl of 0181 745 030.

Heb je vragen over het project, de planning of anders dan staan de makelaars van TW3 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden: Contact

Groet,

Team Iepenlaan 45

Meer nieuws

alle nieuwsberichten