Nieuwsbrief

Update 

Na een lange periode van overleg met de gemeente zijn wij zo ver dat onze plannen gereed zijn om de formele procedure te starten omtrent de omgevingsvergunningsaanvraag voor de 18 woningen aan de Iepenlaan! Daarmee komt de start verkoop steeds dichterbij. Er is veel gesproken over de inrichting van de buitenruimte, gelukkig is het gelukt om het oorspronkelijk plan, weliswaar met een aantal aanpassingen, toch goed overeind te houden. Zo zijn er in de aangepaste plannen meer parkeerplaatsen opgenomen voor bezoekers en zijn de terrassen voor de bewoners vergroot.

De woningen 

18 duurzame woningen worden gerealiseerd aan de Iepenlaan, Meidoornlaan en de Ribeslaan. De woningen variëren in grootte van circa 80 m2 tot circa 110 m2 woonoppervlakte, een vliering en privé terrassen van 13 tot 15 m2 aan het groen ingerichte binnen gebied. Alle woningen worden gerealiseerd op eigengrond met 1 privé parkeerplaats. 


Duurzaamheid

De woningen worden duurzaam en energiezuinig opgeleverd. Dit wil zeggen volgens de laatste eisen van het bouwbesluit met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen. In de volgende nieuwsbrief zullen wij u hier meer over vertellen. 


Prijzen

Momenteel zijn wij in de afrondende fase richting start verkoop. Om u voor te kunnen bereiden op de start verkoop geven wij u hierbij alvast een prijsindicatie van de woningen zodat u alvast na kan gaan bij uw hypotheekverstrekker of u straks in aanmerking kan komen voor één van deze bijzondere woningen:


• 8 tussenwoningen met een beukmaat van 5.10m vanaf ca. € 380.000,-

• 4 tussenwoningen met een beukmaat van 4.5m vanaf ca. € 340.000,-

• 4 hoekwoningen met een beukmaat van 5.7m vanaf ca. € 425.000,-

• 2 hoekwoningen met een beukmaat van 4.5m vanaf ca. € 350.000,-


Alle prijzen zijn v.o.n. prijzen inclusief een eigen parkeerplaats.

Seniorenwoningen

4 hoekwoningen kunnen ook als seniorenwoning worden uitgevoerd. Zowel de woonkamer, slaapkamer, keuken als badkamer kunnen dan op de begane grond gerealiseerd worden. Ook behoort een lift optioneel tot de mogelijkheden. De woningen zijn zeer duurzaam en uitgevoerd met een warmtepomp en pv panelen.


Planning

Deze maand zouden wij de vergunningsaanvraag voor 18 woningen willen starten. Het streven is om in de maand mei 2023 de daadwerkelijke verkoop van de woningen te starten. Na de zomervakantie, in kwartaal 3 of 4 2023, kan dan eventueel begonnen worden met de bouw. De oplevering staat gepland ca. 1,5 jaar na start bouw. 


Goede voorbereiding

Wij werken hard door aan de plannen zodat we zo snel mogelijk in verkoop kunnen. U kunt zich al voorbereiden op de start verkoop door samen met de projectadviseur Vaes Finance aan de slag te gaan met uw financiële mogelijkheden. 


Tip: Vanwege de duurzaamheidsaspecten en het feit dat een deel van de woningen verkocht worden onder de NHG grens zijn er opties om bijvoorbeeld gebruik te maken van de Starterslening en Duurzaamheidskorting. Vaes Finance kan u hier alles over vertellen! U kunt hen bereiken via info@vaesfinance.nl of 0181 745 030.


Heeft u vragen over het project, de planning of anders dan staan de makelaars van TW3 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden: info@tw3.nl of 010 300 71 17.


Wij houden u op de hoogte en hopen u snel te kunnen informeren wanneer de verkoop start! 


Groet,

Team Iepenlaan 45

Meer nieuws

alle nieuwsberichten